Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


   

 

.: Светлечки Аптекарски крстови со виртуелни анимации

 

k2k3

 

к4к5

 

к6

 

 

 

 

k1


 

.: Видео преглед

Види видео со Media Player

или со линк преку You Tube 

.: Карактеристики

Нашите крстови се изработени за да можат да привлечат внимание и да го посочат Вашето аптекарско место . Нив ги изработуваме во две димензии

70 х 70 цм и 92 х 92 цм .Се изработуваат со зелени 5 мм ЛЕД диоди со екстремно висока сјаност од 6000 mCd а со визуелните ефекти на виртуелни

вртења на крстот и многу треперења . Концепциски замислени се во 3 целини на прикажување

  1. време, датум , температура,
  2. графички анимации и
  3. пораки за подвижен текст со подршка на Македонски кирилични фонтови .
Поддесувањето се изведува преку компјутер

со програма која се инсталира на ПЦ преку сериска РС232 .


06-Feb-2014

Web site contents © Copyright Videosonik 2014, All rights reserved.

izraboteno od Videosonik